sep
18
2008

Gepersonaliseerde template

Om deze blog meer “van mezelf” te maken, heb ik de standaard achtergrondafbeelding vervangen en een icoontje toegevoegd in de kop. En de zijbalk had natuurlijk wat verfijning nodig. Maar dat is het wel even voor nu. Hij ziet er wat mij betreft prima uit, dus ik ga de url vanaf nu gebruiken als ik ergens anders post of een reactie achterlaat.

De eerste echte inhoud die verschijnt zal waarschijnlijk bestaan uit vertaalde versies van mijn blog posts op  the corporate blog van het bedrijf waar ik voor werk, Sogyo. En misschien iets korts over de cursus in Prince2 waar ik tegenwoordig mee bezig ben, samen met een groep collega’s. Daarna, wie zal het zeggen?

Als je wat tips wilt over hoe je WordPress zover krijgt dat hij doet wat je wilt, laat het even weten middels een reactie!

Geschreven door Rick | Tags: |

Reageren? - Geef een reactie »

Rss feed voor commentaar op deze post. TrackBack URL

Geef een reactie

Powered by WordPress | Aeros Theme | TheBuckmaker.com WordPress Themes

Better Tag Cloud