sep
26
2008

Verbeteringen!

Deze week ben ik de template en de inhoud van de blog aan het verbeteren geweest. Op de index pagina zie je nu alleen nog maar delen van de posts, zodat je een beter overzicht hebt over de gehele inhoud. Een link naar het formulier om commentaar toe te voegen is nu ook direct onder elke post te vinden. De link rond het nummer, links onder de datum, kan nog steeds gebruikt worden, maar het was niet duidelijk genoeg voor de meeste bezoekers.

Na het installeren van qTranslate (WordPress plugin), het maken van enkele veranderingen en vertalingen in de template en het toevoegen van vertaalde teksten aan de posts, is de blog nu ook beschikbaar in het Nederlands. De vertalingen maken kost me niet zoveel tijd, heb ik gemerkt. En nu kunnen meer mensen deze blog lezen in de taal van hun voorkeur. Ik heb nog even met de gedachte gespeeld om in het Spaans te gaan schrijven, maar dat zou zeker wél te veel tijd gaan kosten…

Geschreven door Rick | Tags: , , , |

Reageren? - Geef een reactie »

Rss feed voor commentaar op deze post. TrackBack URL

Geef een reactie

Powered by WordPress | Aeros Theme | TheBuckmaker.com WordPress Themes

Better Tag Cloud