apr
19
2010

Onderzoek weer opgezocht

Tijdens een discussie op de domain driven design discussiegroep kwam het afstudeeronderwerp van mijn master (elektrotechniek, Delft) voorbij: verkeersbeheersing, gebruikmakend van agents. Ik heb Greg Young beloofd om het onderzoek online te plaatsen, maar zag dat het in het Nederlands was, heb ook een Engelstalige publicatie gemaakt, dus hier is het dan: Publication 2002 – agents in traffic control. Deze publicatie heb ik samen met een begeleider van TNO, Paul van Koningsbruggen, gepresenteerd tijdens de OMNI conferentie van 2002 in Chania, Kreta. De presentatie vind je hier: Omni Presentation 2002.

Houdt er aub rekening mee dat het alweer 8 jaar oud is en slechts een deel van het volledige onderzoek. Het volledige document is vrij groot en in het Nederlands, dus dat zal ik niet online zetten, tenzij iemand erg geĂ¯nteresseerd is. Laat het dan even weten. đŸ™‚

Geschreven door Rick | |

2 reacties - Geef een reactie »

  • Gaaf man, ik heb de publicatie even snel gescanned en er komen leuke dingen in naar voren. Hij staat nu op me eReader en zal hem later volledig lezen.

     Reactie door Pieter Joost van de Sande — donderdag, 22 april 2010 om 08:10
  • Ok, leuk om te horen! Nogmaals, inmiddels is het wel al weer wat verder, dit was toen men er net mee was begonnen bij TNO. Voordeel is wel dat het daardoor goed te volgen is zonder veel achtergrond in het domein.

    Mocht je na het lezen nog verder geĂ¯nteresseerd zijn, dan heb ik nog een uitgebreid rapport voor je. đŸ˜‰

     Reactie door Rick van der Arend — donderdag, 22 april 2010 om 09:42

Rss feed voor commentaar op deze post. TrackBack URL

Geef een reactie

Powered by WordPress | Aeros Theme | TheBuckmaker.com WordPress Themes

Better Tag Cloud